Vpis novih članov v sezoni 2019/2020

V SEPTEMBRU vsak ponedeljek, sredo in petek od 18 do 20 ure v telovadnici OŠ Izlake.
Info: 040/360-316

Kako do nas!

Zadnje novice

Tilen s šampionskim pasom iz Avstrije

V Innsdruku se je ta vikend odvijal že 21.Austrian Classics, ki sodi v serijo turnirjev za svetovni pokal WAKO Workds Series. V konkurenci 2124 bork in borcev iz 28 držav, je bila prisotna tudi 7-članska odprava Karate kluba Pon-Do-Kwan Izlake skupaj z reprezentanco Slovenije.
 
Tatamiji innsbruške olimpijske dvorane so bili v soboto rezervirani za disciplino point-fighting, kjer je v kategoriji do 79 kg kraljeval naš aktualni svetovni prvak Tilen Zajc, ki je v drugem kolu tekmovanja najprej z rezultatom 10:0 najprej suvereno opravil z Avstrijcem Andreasom Hoferjem, nato z 11:8 z Rusom Tyrinom, v polfinalu z 11:6 z Italijanom Guiduccijem in v finalu s 7:6 še z njegovim rojakom Riccardom Albanesejem.
 
Aleksander Maselj, Žan Ferme, Klemen Pograjc in Tomi Sešlar so se borili po svojih močeh in prikazali lepe borbe, ampak zaradi res močne konkurence je za stopničke malo zmanjkalo.
 
Trenerja Srečko in Miloš Rozman, sta bila zadovoljna z nastopi naših borcev, ki so konkurirali borcem in ponosna na uspeh Tilna, ki je pometel s konkurenco.


 

World Association of Kickboxing Organisations

WAKO, Kickboxing zveza Slovenije

PON DO KWAN IZLAKE, VIDEO VSEBINE

Produkcija I NET © 2014 Pon Do Kwan Izlake